Home

IMAG0174

We realized that we needed a better layout of our space in order to help our son IMAG0174have the best possible school atmosphere. We were too cramped with the shelves and dining table in the back corner. So, after some amazing  thought andplanning – we pulled it off. Janel and I were so excited after 3 hours of cleaning, sweeping, moving and moving again and finally putting it together – we have successfully created a total transformation of our living/dining space. And the new dining room – well, it looks more natural for school.  The first shot is from the corner of our front door looking toward the other corner of the room. You can see the back wall of what used to be our dining room. Now, a den.

Ryan is going to find it much easier to do his homeschooling now with all this space. Hope you enjoy the pictures of our Interior Re-Design.  IMAG0185 IMAG0182 IMAG0175IMAG0176 IMAG0179IMAG0173IMAG0183IMAG0177IMAG0178

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s